„Маскираният певец“ тръгва по NOVA

Предаването „Маскираният певец“, което е много популярно зад граница, ще акостира в родния ефир. Шоуто ще се завърти в ефира на Нова тв през септември, а продуцент е Магърдич Халваджиян с компанията си „Глобал филмс“.

В продукцията известни българи ще приемат предизвикателството да живеят скрити зад маски в продължение на цели три месеца. Костюмите, създадени специално за шоуто, са на животни и митични същества ще крият певците при всяка тяхна изява на музикалната сцена. Нито екипът на шоуто, нито дори приятелите и семействата на участниците ще знаят тяхната самоличност.

За реализацията на „Маскираният певец“ ще се погрижи екипът, който стои зад предаването „Като две капки вода“.

Шоуто „Маскираният певец“ тръгва от Азия, където набира огромна популярност по целия свят чрез клипове в социалните медии. Германия е първата европейска държава, която излъчва формата и той се превърна в най-гледания в историята на немската телевизия.

България е втората страна в Европа, която ще го реализира. Права за него притежават и други държави на Стария континент, както и над 15 страни в останалата част по света. Излъчван е още в САЩ и Индонезия, като в Щатите привлича аудитория от 17. 6 милиона зрители.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *