НОВИНИТЕ

Мариела си тръгна от Hell’s Kitchen България завинаги

0

Тази неделя Hell’s Kitchen България отпразнува своя 150-ти юбилеен епизод. Оранжевите Николай и Камен върнаха куртките си още през деня, докато Мариела и Елена влязоха в решаваща надпревара на вечерната резервация, която приключи с изгонването на Мариела.

Оранжевите премериха сили в дневна игра на кой превари-той завари, която изискваше вземане на бързи решения, добра адаптация и впечатляваща креативност. Шеф Ангелов определи чинията на Мариела за голям провал, докато Николай заслужи черната си куртка мигновено. Между Елена и Камен, шефът предпочете Елена да се редува с Мариела във воденето на кухнята на вечерната резервация, като Камен се спаси от оранжевата престилка.

Вечерята започна с ново празнично меню, което съчетаваше емблематични ястия от предходните сезони на Hell’s Kitchen България. Мариела поведе Черните в първия час от резервацията и даде всичко от себе си, но стремежът към съвършенство на Елена зададе по-добро темпо в кухнята. На тежкия динър сървис вторият оранжев лидер – Елена издаде повече поръчки за по-кратък период от време и Мариела се сбогува с колегите си непосредствено след аплодисментите на гостите в салона.

Как ще понесе Виктория липсата на най-добра си приятелка? Кой ще се облече в оранжево след предстоящото предизвикателство? Ще се засили ли напрежението с наближаващия финал? – разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Росен Димитров

Българските дружества в несъстоятелност са нараснали с 5,74%

Previous article

Обявиха кои са номинираните за „АСКЕЕР 2022“

Next article

Comments