Магия разменя телата на момче и момиче, за да се влюбят – в нов сериал

Семейният канал на bTV Media Group ще изненада зрителите си и с още едно премиерно заглавие – ирландската поредица „Попътен вятър“

Най-очакваният сериал от почитателите на азиатското кино у нас – корейският хит „Тайната градина“ (Secret Garden) – стартира премиерно по bTV Lady. Вълнуващата поредица ще потопи зрителите в света на романтичната фентъзи мистика от четвъртък (8 септември), всяка делнична вечер от 23:00 ч. в ефира на семейния канал на bTV Media Group.

Сюжетът на „Тайната градина“ разгръща историята на момиче и момче, които магически разменят телата и душите си. Кил Ла Им е бедна каскадьорка, а Ким Джу Уон – главен изпълнителен директор с арогантно поведение. Когато двамата се срещат, Ким остава привлечен от Кил и макар да опитва да отрече дори пред себе си, осъзнава, че изпитва силна симпатия към нея. Въпреки че първоначално го отблъсква, Кил постепенно започва да отвръща на чувствата му, макар и резервирано. Една вечер двамата попадат на мистичен остров, където една странна жена им предлага на пръв поглед обикновени алкохолни напитки. Когато обаче на следващия ден се събуждат, Кил и и Ким осъзнават, че телата и душите им са разменени. Как ще продължат живота си от тук нататък – Кил като момче, а Ким като момиче – и ще помогне ли „магията“ да се опознаят по-добре и да се влюбят – отговорите в премиерния корейски сериал „Тайната градина“ – от четвъртък (8 септември), всяка делнична вечер от 23:00 ч.

В главните роли зрителите ще видят известните корейски актьори Ха Джи-уон и Хьон Бин, които придобиват световна популярност след участието си в „Тайната градина“. Двамата неколкократно получават награди за екранното си партньорство в сериала и стават „Любима двойка на десетилетието“.

bTV Lady ще изненада зрителите си и с още една премиера – на ирландската поредица „Попътен вятър“ (The South Westerlies). Епизодите на вълнуващия мини сериал тръгват на 10 септември (събота) и ще се излъчват всеки уикенд от 21:00 ч. „Попътен вятър“ разказва историята на консултантката в голяма енергийна компания Кейт, която е командирована в родното си градче на брега на морето, за да прокара идеята за изграждането на вятърни мелници в района. Местните обаче се надигат на протест, а най-върл противник е Баз – ученическата ѝ любов.