Любовни терзания и важни разкрития в „Лъжите в нас“

И тази седмица сериалът „Лъжите в нас“ ще изненада зрителите на NOVA с неочаквани случки в новите четири епизода. От вторник до петък в 20:00 часа героите ще бъдат поставени пред редица сложни ситуации, а реакциите им ще бъдат ключови за собственото им бъдеще и щастие. Любовните терзания ще застанат на преден план и с тях ще се сблъскат почти всички, оставайки с колебания в мислите и сърцата.

Любовният четириъгълник между Рая, Сава, Ирина и Виктор става все по-заплетен. Въпреки вътрешните противоречия на Сава, той събира сили да накара Виктор да се бори за Ирина. Младият архитект успява да се свърже с нея и да я покани на специален романтичен уикенд, но в хотела го очаква голяма изненада, а едно случайно запознанство ще промени изцяло живота и мисленето му. Междувременно Рая все по-дълбоко в себе си усеща отдалечаването на Сава, а той не спира да я отбягва. Ще получи ли Рая отговор какво се случва?

Бояна и Ирина продължават доброволческата си дейност в Арадиново, като заедно с нея правят и нов план за разследване, свързано със снимката на Сава. Важно разкритие ще обърне света и на двете дами, но действията им оттук нататък могат да се окажат решаващи за целия случай и за съдбата на „Шперфазер“. Бояна получава помощ от началника на доброволците Георги, който е напът да се превърне в новата изгора на журналистката.

Ще поддържат ли връзка Ирина и Сава и ще устоят ли на напрежението? Кой още ще разбере за чувствата между тях? Какво ще направи Рая, за да си върне Сава? Кого ще срещне Виктор в хотела и какви неочаквани неща ще му се случат? Какъв удар ще понесе Адриана и в каква посока ще продължат отношенията й с прокурор Григоров? – разберете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA.