Любовен триъгълник и мисия под прикритие във „Великият понеделник“

Зрителите могат да изберат кой филм да гледат по KINO NOVA на сайта https://greatmonday.bg

В осмата седмица на „Великият понеделник“ предстоят нова порция интересни истории и истински приключения. Любовният триъгълник във филма „Алоха“ и комичните, но опасни приключения на „Агент XXL, ще се борят за зрителското одобрение на уебсайта https://greatmonday.bg. На 21 август от 21:00 ч. по KINO NOVA ще бъде излъчена лентата, събрала повече гласове.

L-r, Emma Stone, Bradley Cooper and Rachel McAdams star in Columbia Pictures’ “Aloha.”

Романтичната комедия „Алоха“ разказва историята на Брайън (Брадли Купър), който се завръща в космическата програма на САЩ в Хонолулу, Хавай, където е оставил и бившата си приятелка Трейси (Рейчъл Макадамс). Той получава втори шанс и е назначен на старата си длъжност, където се запознава с Алисън (Ема Стоун), която притежава безгранична енергия. Първоначално Брайън не желае да бъде част от един екип с Алисън, но усеща, че се наслаждава на моментите, прекарани с нея. В същото време е привлечен от Трейси, която твърди, че е продължила напред с живота си, но в действителност не е.

Big Momma’s House
(left-Right) Nia Long, Jascha Washington and Martin Lawrence
© 20th Century Fox

Екшън комедията „Агент XXLе вторият филм, за който зрителите могат да дадат гласа си във „Великият понеделник“. Агентът от ФБР Малкълм Търнър (Мартин Лорънс) получава задача да залови опасен банков крадец, за когото има подозрения, че ще посети бившата си приятелка Шери Пиърс (Ния Лонг) и сина й Трент (Джаша Уошингтън). За тази цел Майкъл минава под прикритие и се дегизира като бабата на Шери – Хати Мей Пиърс, известна още като Голямата мама.

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ –https://greatmonday.bg/. На 21 август, точно в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове. По традиция зрителите, които участват в гласуването в единадесетото издание на „Великият понеделник“, могат да спечелят по два атрактивни подаръка всяка седмица. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.