Любими лица и нова водеща очакват зрителите от 2 септември по БНТ

Популярната влогърка Цвети Стратиева – Флора става част от екипа на „Денят започва“

Наред със старта на предизборната кампания дирекция „Новини и актуални предавания“ на Българската национална телевизия поставя официално начало на новия телевизионен сезон. 

На 2 септември (петък) от 21:00 ч. по БНТ 1 започва предаването „Панорама“ с водещ Бойко Василев. На 3 септември (събота) от 8:00 ч. се завръща „Денят започва с Георги Любенов“. Водещата Мая Костадинова ще посреща през месец септември зрителите в студиото на „Говори сега“ от 17:00 ч. до 20:00 ч. в събота и от 17:00 до 18:45 ч. в неделя.

От 5 септември (понеделник) сутрешният блок „Денят започва“ по БНТ 1 с водещи Христина Христова и Симеон Иванов ще бъде с нов финален час – от 5:55 ч. до 9:15 ч. Към екипа на предаването се присъединява популярната влогърка Цвети Стратиева – Флора. Любимката на младата аудитория в интернет ще води рубриката „Още нещо с Флора“.

На 12 септември (понеделник) в 17:00 ч. в ефира на БНТ 1 се завръща предаването „България в 60 минути“ с водеща Мариана Векилска, а от 16:30 ч. на 13 септември (вторник) започва предаването „Светът и ние“ с водещи Евгения Атанасова и Йоана Левиева-Сойер.

На 13 септември в 21:00 ч. е първият брой за новия телевизионен сезон на предаването „Референдум“ с водеща Добрина Чешмеджиева.

Водещите на публицистичното предаване по БНТ 1 „Още от деня“, което се излъчва без пауза през целия месец август – Надя Обретенова и Поли Златарева, ще продължат да задават важните въпроси и да търсят важните отговори всеки делничен ден след емисията новини „По света и у нас“ в 18:00 ч.