Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Лейля и Иван напуснаха „Един за друг“

Двойката загуби с минимален резултат от Денислава и Даниел.

Публикувано

на

Снимка: NOVA

Лейля и Иван са следващите участници, които се разделят с романтичния риалити формат на NOVA – „Един за друг“.

Решаващият глас на Полина и Мохамед в полза на втората номинирана двойка – Денислава и Даниел, доведе до първия равен брой гласове по време на елиминации. По този начин генералното класиране се оказа ключов фактор коя от тях може да остане във вилата на любовта и да продължи вълнуващата надпревара. С минимална разлика в резултата, губещо се оказа младото семейство от Пловдив.

„Благодарим на всички останали участници. За нас беше истински важно да оставим следа и да създадем нови приятелства. Забавлявайте се от сърце. Записахме се за участие в „Един за друг“ най-вече заради самите нас. Възприехме формата като спасителен пояс и сега може да се каже, че излизаме от него по-заедно отпреди“, сподели емоционално отпадналата двойка.

„Лейля, Иван, животът във вилата на любовта, повярвайте ми, няма да е толкова цветен без вас. Със сигурност ни остава радостта, че отново се открихте един друг и споделяте заедно пътя към себе си. Пожелавам любовта ви винаги да бъде такава, каквато я видяхме ние тук в „Един за друг“, на свой ред се обърна към тях водещият на предаването Емил Чолаков.

В „Един за друг“ останаха само седем двойки. Какво ще е следващото изпитание и кои от тях ще доближат до спечелването на голямата награда? Не пропускайте отговорите в новите епизоди на най-романтичното риалити в телевизионния ефир. 

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

НАЙ-ЧЕТЕНИ