Канал AMC ще излъчи на живо наградите „Еми“ на 13-ти септември

Канал AMC ще излъчи на живо 74-тата церемония по връчване на наградите „Еми“ на 13-ти септември.

AMC ще излъчи на живо 74-тата церемония по връчването на наградите „Еми“ тази година. На 13-ти септември в 2.00 ч. телевизионният канал ще започне с излъчване на живо на едночасово предварително шоу от червения килим, което ще бъде последвано от 3-часовата церемония по връчването на наградите за изключителни телевизионни постижения за 74-ти път. Излъчването на церемонията на живо ще бъде от 3.00 до 6.00 ч. на английски език. В 23.00 ч. на 13-ти септември АМС ще излъчи със субтитри на български език специална едночасова програма, открояваща най-запомнящите се моменти от 74-тата нощ на наградите „Еми“!   

Канал AMC е с 12 номинации за свои продукции.

Хитовият и многократно награждаван сериал на AMC „Обадете се на Сол“, чийто финален шести сезон стартира по канала в България на 8 септември, е със 7 номинации за 74-тите награди „Еми“, сред които номинации за „Изключителен драматичен сериал“, за „Изключителен актьор в главна роля в драматичен сериал“ – за Боб Оденкърк,  и за „Изключителна актриса в поддържаща роля в драматичен сериал“ – за Риа Сийхорн.

Шпионският трилър сериал „Увивайки Ийв“ е с две номинации за „Еми“ – за „Изключителна актриса в главна роля в драматичен сериал“ за Джоди Коумър (в ролята на Виланел) и за Сандра О (в ролята на Ийв Поластри).

Сред другите номинации за продукции на AMC за „Еми“ тази година са тези на Патриша Кларксон („Състояние на връзката“) и Риа Сийхорн („Cooper’s Bar“) за „Изключителна актриса в кратък комедиен или драматичен сериал“ и на Брендън Глийсън („Състояние на връзката“) за „Изключителен актьор в кратък комедиен или драматичен сериал“

Победителите ще бъдат анонсирани на 74-тата церемония по връчването на наградите „Еми“ на 13-ти септември! 

Наградите „Еми“ 2022 на живо по AMC

Вторник, 13-ти септември

02:00 – 03:00 74-ти награди „Еми“ – шоу от червения килим – на живо

03:00 – 06:00 74-та церемония по връчване на наградите „Еми“ – на живо

23:00 – Най-важните моменти от церемонията по връчването на наградите „Еми“ 2022