Как звучи една катастрофа?

SBA_kolani_press1

Съюзът на Българските Автомобилисти създаде сайт, който напомня за значението на коланите по време на път

Празниците са тук и хиляди хора са на път. Точно в този момент Съюзът на Българските Автомобилисти ни напомня, че не трябва да подценяваме нашата безопасност на пътя с кампанията „Сложи си колана“.

Носенето на колан е от изключителна важност, особено в случай на пътен инцидент. Силен фокус в кампанията е поставянето на предпазни колани и на задните седалки, за което голяма част от хората все още нямат изграден навик. Последствията от неносеното на колан на задната седалка могат да са същите, както и от това на предните – фатални.

Затова Съюза на Българските Автомобилисти създаде сайта www.sba.bg/kolani, който по неочакван начин демонстрира последствията от катастрофа.

Посетителите на страницата могат да чуят звуковата среда на произшествие от предните и от задните седалки, и сами да направят съпоставка как звучи една катастрофа от първи или втори ред в автомобила.

А дали една катастрофа звучи по-безопасно на задните седалки може да проверите сами нa www.sba.bg/kolani.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *