Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Историята за невероятния илюзионист Хари Худини оживява по FilmBox Stars

Публикувано

на

През месец август каналите на FilmBox продължават да предлагат на зрителите вълнуващи заглавия, вдъхновени от реални събития. Акцент в неделната програма на FilmBox Stars ще бъде романтичната драма „На границата на смъртта“ с участието на Катрин Зита-Джоунс, Гай Пиърс и Тимъти Спол. Почитателите на магията могат да се докоснат до мистериозния образ на илюзиониста Хари Худини на 15 август от 20:25 ч.

Драма продукцията „На границата на смъртта“ ще пренесе зрителите в не толкова далечната 1926 година – ерата на магията и илюзиониста Хари Худини, който успява да надвие материята и законите на физиката. Худини (Гай Пиърс) е прочут илюзионист, чиято основна цел е да докаже кои хора са измамници и кои имат реални свръхестествени способности. За тази цел решава да обяви конкурс с награда от 10,000 долара за този, който може да цитира точните думи на майка му преди нейната кончина. Медиумът Мери Макгарви (Катрин Зита-Джоунс) и дъщеря ѝ решават да се възползват от възможността за печалба, като надхитрят Худини, който вече е влюбен в нея. Колко тънка обаче е границата между магията и любовта? Зрителите могат да станат част от една история, изпълнена с мистерии и обрати тази неделя от 20:25 ч.

Този месец каналите на FilmBox ще представят на аудиторията редица популярни продукции с интересни и завладяващи сюжетни линии от всички жанрове. „На границата на смъртта“ e само част от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят. С редица холивудски продукции и любими евъргрийн класики в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, ще продължат да изненадват публиката с филмови заглавия от целия свят през тази година.

Продължи да четеш
Advertisement BeFunky-Design
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

НАЙ-ЧЕТЕНИ