През месец август каналите на FilmBox продължават да предлагат на зрителите вълнуващи заглавия, вдъхновени от реални събития. Акцент в неделната програма на FilmBox Stars ще бъде романтичната драма „На границата на смъртта“ с участието на Катрин Зита-Джоунс, Гай Пиърс и Тимъти Спол. Почитателите на магията могат да се докоснат до мистериозния образ на илюзиониста Хари Худини на 15 август от 20:25 ч.

Драма продукцията „На границата на смъртта“ ще пренесе зрителите в не толкова далечната 1926 година – ерата на магията и илюзиониста Хари Худини, който успява да надвие материята и законите на физиката. Худини (Гай Пиърс) е прочут илюзионист, чиято основна цел е да докаже кои хора са измамници и кои имат реални свръхестествени способности. За тази цел решава да обяви конкурс с награда от 10,000 долара за този, който може да цитира точните думи на майка му преди нейната кончина. Медиумът Мери Макгарви (Катрин Зита-Джоунс) и дъщеря ѝ решават да се възползват от възможността за печалба, като надхитрят Худини, който вече е влюбен в нея. Колко тънка обаче е границата между магията и любовта? Зрителите могат да станат част от една история, изпълнена с мистерии и обрати тази неделя от 20:25 ч.

Този месец каналите на FilmBox ще представят на аудиторията редица популярни продукции с интересни и завладяващи сюжетни линии от всички жанрове. „На границата на смъртта“ e само част от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят. С редица холивудски продукции и любими евъргрийн класики в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, ще продължат да изненадват публиката с филмови заглавия от целия свят през тази година.

You may also like

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *