Connect with us

МАРШРУТИ

Испанската платформа за доставки Glovo стъпи у нас

Планът на Glovo e да продължи развитието си в България, обхващайки други градове, в следващите месеци.

Публикувано

на

Glovo – едно от най-бързо разрастващите се мобилни приложения за доставка на стоки от различни категории, вече е достъпно и на българския пазар.

След успеха на базираната в Барселона стартъп платформа, която към момента оперира в над 20 държави, Glovo продължава разширяването си в региона на Европа, Близкия изток и Африка. Като резултат компанията вече започва да предлага услугите си и в София.

Планът на Glovo e да продължи развитието си в България, обхващайки други градове, в следващите месеци.

Жителите на София вече могат да поръчват всичко, което пожелаят само за минути от комфорта на собствените си домове, благодарение на широката гама от продукти и услуги, които Glovo предлага – от готова храна от ресторанти и заведения, хранителни стоки от супермаркети, цветя, до фармацевтични продукти и други.

През приложението потребителите могат да поръчват не само храна от познати столични ресторанти, но и стоки от разнообразни продуктови категории. В допълнение, сроковете за доставка са максимално оптимизирани чрез сложни алгоритми, благодарение на което поръчките се извършват за максимално кратко време.

Приложението Glovo е вече активно и може да се свали от Google Play и App Store, съответно за потребителите на Android и iOS.

НАЙ-ЧЕТЕНИ