Connect with us
икеа

СЛЕД РАБОТА

ИКЕА предлага и виртуална разходка

При виртуалната разходка в сайта на ИКЕА се виждат и цените на продуктите.

ИКЕА предлага и виртуална разходка

ИКЕА България пуска нова и иновативна платформа за виртуална разходка в магазина. Тя ще позволи на потребителите да разгледат всичко онлайн, без да се налага да са физически в магазина.

При виртуалната разходка в сайта на ИКЕА се виждат и цените на продуктите. За по-голямо улеснение на онлайн клиентите на магазина са създадени навигационни знаци по коридора, както и функцията „panorama“ (панорамни изображения за избрани локации), която представя дизайнерски решения за стаи или отдели на магазина с повече детайли.

Функцията „timeline“ представя всички интересни места от виртуалната разходка като продукти, оферти и интериори на един екран. Освен това функцията за автоматично възпроизвеждане и „посещение“ на определени отдели, например на дневна, текстил и др. прави обиколката още по-бърза и предлага по-голям избор.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

359
Confirmed
8
Deaths
17
Recovered

София В момента

Новини от СЛЕД РАБОТА