Издирваният бивш полицай е една от жертвите

police

Издирваният 66-годишен бивш полицай Веселин Димитров е една от жертвите след взрива в бл. 302 във варненския кв. Владиславово. Второто тяло е на 53-годишна обитателка на съседен апартамент на четвъртия етаж, който също е унищожен от експлозията и последвалия пожар.

Това сочат резултатите от извършената тройна съдебномедицинска експертиза, съобщи на извънреден брифинг окръжният прокурор на Варна Красимир Конов.

Два дни преди трагедията Веселин, който имал заповед да напусне дома на приятелката си заради домашно насилие, е купил 30 литра бензин и 11 литра газ, разкрили разследващите. Вечерта преди взрива мъжът разместил мебелите в жилището така, че да се получи максимален ефект от експлозията.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *