Избягал кон се повози в автобус

kon

Изгубен кон блокира трафика по натоварен булевард в Уелс, след което се повози в автобус, преди да бъде върнат на собственика си, пише британското издание The Independent.

След като застанало на натоварената улица в Кардиф, уплашеното животно е било успокоено от намиращи се наблизо мотористи, след което пристигнала и полицията.

„Полицията пристигна и всички бяхме малко озадачени какво да правим, защото не можехме да намерим клетка за коне навреме“, каза Харли Стивънс, един от мотористите.

На месторпоизшествието се спрял и автобус и шофьорът предложил да качат коня вътре, за да го отведат при собственика му. Животното се качило в автобуса чрез рампата за инвалиди и според очевидци било доста „доволно“, че ще се повози до дома.

„Той се повози за около пет минути в автобуса, беше лудост, дори полицаят каза, че иска да направи няколко снимки, защото мислеше, че никой няма да му повярва“, каза още Стивънс, който придружил коня до собственика му.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *