Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Зорница и Валентин напуснаха „Един за друг“

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Публикувано

на

Зорница и Валентин станаха поредната двойка, която напусна най-романтичната надпревара в родния ефир „Един за друг“. След загуба в играта за знания, в която трябваше да реагират с бързина и точност на зададените въпроси, семейството с три деца от Шумен попадна на елиминации. Техни съперници за оставане във вилата на любовта за втора поредна седмица бяха Яница и Момчил. Мнозинството от останалите участници реши да даде път на по-младата двойка, която продължава да се бори за победата и следващата седмица.

„Благодарим на всички, от всеки от вас научихме по нещо. Вие сте невероятни хора, мисля, че изградихме много приятелства по време на престоя ни. Благодаря, че ни се доверихте, обичаме ви“, споделиха Зорница и Валентин. „Тази вечер предаването определено губи едни от най-цветните си участници. Без вас вилата на любовта няма да бъде същата. Продължавайте да бъдете винаги заедно, защото нямам съмнение, че сте един за друг“, обърна се към отпадналата двойка водещият Емил Чолаков.

Зорница и Валентин получиха възможността да определят кои ще са новите обитателите на стаята на предизвикателствата следващата седмица. След като Денислава и Даниел живяха без баня, сега Яница и Момчил ще трябва да се изправят пред изпитанието да се справят без мебели и да спят на пода. Как ще понесат тежката задача, гледайте в новите епизоди на риалити формата следващата седмица.

НАЙ-ЧЕТЕНИ