Желанието за ваксиниране порасна толкова, че стана трудно да бъде задоволено. Отворените "зелени коридори" в РЗИ и болниците работят, но се оказа, че личните лекари нямат ваксини. Следим къде колко и как се разпределят дозите в сутрешната ни програма. Говорят регионалните здравни инспекции и личните лекари.

В изборния лабиринт влизаме с репортаж на Екатерина Костова от Калояново. Дали въпросът е само в съвпадението на датата на вота с католическия Великден?

В поредицата разговори с претендентите да намерят място в 45- тото НС задаваме въпроси на Мария Капон. Нейната Еднинна народна пратия е мандатоносител на Изправи се!Мутри вън" заедно с ДБГ и "Движение 21". Говорим за компанията, кампанията и посланията преди изборите.

Кръговата икономика, рециклирането на пластмасите и повторното употреба на отпадните води тема на репортаж на Емил Костов от проекта "Рестартирай Европа".

БЧК открива в Пловдив Контактен център за подкрепа на населението във връзка с последиците от пандемията от Ковид-19. Председателят на регионалната организация Таня Николова ще обясни как ще работи той.

Прочети още