Connect with us
Shipka (1)

ПОЛЕЗНО

Затварят прохода „Шипка“ до 27 март

Затварят прохода „Шипка“ до 27 март

Проходът „Шипка“ ще бъде затворен от утре до 27 март, съобщи Агенция „Пътна инфаструктура“. Причината е изграждането на връзка на обхода на Габрово с първокласния път.

Докато е в сила забраната могат да се ползват обходни маршрути. Движението по път Русе – Габрово – Казанлък ще се отклонява в посока Дебелец – Гурково – Казанлък.

Пътуващите в посока София – Дунавци – Шипка – Габрово ще се отклоняват в посока Казанлък – Гурково – Дебелец – Габрово. Движението по пътя в посока Бургас – Казанлък – Габрово ще се отклонява в посока Гурково – Дебелец – Габрово. Пътуващите в посока Севлиево – Габрово – Казанлък ще се отклоняват към Габрово – Дебелец Гурково – Казанлък.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

422
Confirmed
10
Deaths
20
Recovered

София В момента

Новини от ПОЛЕЗНО