Жълт код за поледици в 7 области

snow-2

Жълт код за сняг и поледици е в сила за 7 области днес, сочи справка на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология.

Предупреждението е валидно за областите Видин, Монтана, Враца, София област и град, Перник и Кюстендил. Там ще има условия за поледици след полунощ и в сутрешните часове.

Бъдете внимателни за обширни области със сняг и/или лед на пътя, предупреждават метеоролозите. Внимавайте когато вървите, карате колело или шофирате при заледени повърхности. Възможни са ограничения при дейности на открито.

Жълтият код означава потенциална опасност. Има повишена вероятност за опасното метеорологично явление за което е предупреждението. Възможни са щети.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *