Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

„Живите мъртви“ с финален сезон по FOX през лятото

ЕПИЧНОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО ФИНАЛА НА ХИТОВИЯ СЕРИАЛ НА FOX „ЖИВИТЕ МЪРТВИ“ ЗАПОЧВА НА 23.08. ОТ 22:55 Ч.

Публикувано

на

Епичното пътешествие до финала на хитовата поредица на FOX “Живите мъртви“ ще започне на 23.08. от 22:55 ч. 

Последният разширен сезон на знаковата поредица ще стартира с осем нови епизода. Те ще поставят началото на мащабна сюжетна арка, простираща се в 24 епизода, която ще доведе успешния сериал, излъчван цяло десетилетие, до неговия завършек. 

„След шестте допълнителни епизода от сезон 10, които се фокусираха върху по-малки истории, посветени на персонажите, сме изключително развълнувани да покажем сезон 11, който ще е по-мащабен от всякога“, споделя Анджела Канг, шоурънър и изпълнителен продуцент на „Живите мъртви“. „Залогът ще бъде голям – ще видим повече зомбита, тонове екшън, интригуващи нови истории, невиждани досега локации и нашите групи заедно в една общност за първи път, опитвайки се да възстановят това, което Шептящите им отнеха.“

„Последната глава от епичната история на „Живите мъртви“ ще започне с 8 епизода, наситени с много екшън и представящи обхвата и мащаба, които феновете на поредицата очакват от вселената на „Живите мъртви“. Развълнуван съм да споделя, че на феновете няма да им се наложи да чакат дълго за невероятните нови епизоди, които ще бъдат излъчени премиерно това лято.“ добавя Скот М. Гимпъл, директор по съдържанието на „Живите мъртви“. 

Базиран на поредицата комикси написани от Робът Къркман и публикувани от Image Comics, „Живите мъртви“ е продуциран от AMC Studios, а изпълнителни продуценти са Гимпъл, Канг, Къркман, Гейл Ан Хърд, Дейв Алпърт, Грег Никотеро, Джоузеф Инкапрера и Денис Хът.

Продължи да четеш
Advertisement BeFunky-Design
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

НАЙ-ЧЕТЕНИ