Жан-Клод Ван Дам и Захари Бахаров заедно в „Наближаващи врагове“ по FilmBox Extra

Култовата продукцията е заснета у нас, а забележителният актьорски състав включва любими родни актьори

„Наближаващи врагове“ е култов филм с неповторимата екшън звезда Жан-Клод Ван Дам. Голяма част от продукцията е заснета в България и сред актьорския състав изпъква името на Захари Бахаров, който влиза в една от главните роли. Филмът обещава вълнуващо приключение с напрегнати екшън сцени и ще бъде излъчен този четвъртък по FilmBox Extra от 22:00 ч. Зрителите могат да го открият и в стрийминг платформата FilmBox+.

„Наближаващи врагове“ е режисиран от Питър Хайемс и разказва историята на бившия военоморски „тюлен“ Хенри (Жан-Клод Ван Дам). Той се озовава в опасна ситуация, в която е принуден да помогне на картел да намери голяма пратка наркотици, изчезнала на границата между САЩ и Канада. Хванат в капан сред природата и без комуникация с външния свят, Хенри се среща с Клей, бивш колега от флота, с който имат тъмно минало. Двамата смъртни врагове трябва да направят избор – да оставят настрана миналото си и да работят заедно, или да умрат поотделно в ръцете на безмилостната банда наркотрафиканти. Захари Бахаров в ролята на Саул е ключова фигура от картела, а зрителите ще могат да проследят впечатляващата му игра този четвъртък от 22:00 ч. по FilmBox Extra. Докато се гмуркат в един опасен свят на измами и предателства, границите между врагове и съюзници се размиват, което води до вълнуващ и изпълнен с екшън сблъсък.

„Наближаващи врагове“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.