Есента на NOVA – изобилие от качествени продукции

Зрелищни формати и първокласни сериали очакват
зрителите от септември

Тази есен NOVA ще предложи на зрителите първокласно телевизионно изживяване с богатата си програма в праймтайм. Като лидер и новатор в програмирането, медията ще демонстрира креативен подход с два изцяло нови български сериала „Алея на славата“ и „Клетката“. Поредиците са разработени и внимателно проучени от авторски екипи в продължение на няколко години, за да оправдаят високите очаквания на публиката и да отразят ангажимента на NOVA към българското филмопроизводство. През есента с нови сезони ще се завърнат и фаворитите на зрителите – най-екстремното риалити в България „Игри на волята“, любимото шоу „С Рачков всичко е възможно“, култовото предаване „Сделка или не“, телевизионната игра „Семейни войни“ и семейният комедиен сериал All Inclusive.

Силен старт на есенния телевизионен сезон ще постави вълнуващото приключенско риалити „Игри на волята“. То ще изпита издръжливостта на новите участници от 2 септември (събота) в 20:00 ч. В петия сезон на любимия телевизионен формат водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще придружат героите през невиждани предизвикателства за ума и тялото на фона на красиви гледки от българското Черноморие. Над 8000 души се записаха в предварителните кастинги за „Игри на волята“ 5, но най-добрите успяха да стигнат до Арената и ще имат възможност да се борят за голямата награда от 100 000 лв.

Култовото телевизионно предаване „Сделка или не“ се завръща в ефира на NOVA от 4 септември в 18:00 ч. с нов водещ, атрактивна визия и много изненади. Любимият български актьор Ненчо Балабанов ще посрещне участниците в напълно обновено студио, където ги очакват 24 кутии, криещи суми от 1 стотинка до 100 000 лв. „Сделка или не“ стартира излъчването си в българския ефир през 2005 г. За 10 сезона в играта участие са взели над 1700 души и са раздадени над 11 милиона лева, а 7 щастливци успяват да спечелят голямата награда.

Телевизионната игра „Семейни войни“ с водещ Цветомир Иванов ще продължи да забавлява зрителите с нови епизоди и оспорвани семейни битки от 4 септември в 17:00 ч.

След успеха на първото издание на „С Рачков всичко е възможно“, любимият телевизионен водещ Димитър Рачков е готов да предизвика още български звезди да се впуснат в луди приключения от 10 септември (неделя) от 20:00 ч. Вторият сезон ще предложи нови вълнуващи игри, които ще допълнят познатите забавни предизвикателства. Всяко от тях отново ще бъде базирано на сценарни сюжети, които ще бъдат пазени в пълна тайна за участниците. Тази есен епизодите на шоуто ще бъдат с определена тема, свързваща всички гости в изданието. Всяка седмица пред Рачков ще се изправят 8 български звезди, които с чувство за хумор, доза смелост и без никаква суета ще се включат в игрите.

Модерният български сериал „Алея на славата“ ще направи своя дебют на 26 септември (вторник) в 20:00 ч. Историята в семейната поредица отвежда зрителите в нагорещените кухни на няколко ресторанта, които ще кипят от напрежение, емоции и вълнуващи моменти. Те ще се превърнат във фон на разтърсваща любовна история между двама млади и амбициозни готвачи, в ролите на които влизат талантливите актьори Радина Боршош и Мак Маринов. Невъзможната любов и възможните компромиси, амбицията, поколенческите различия, конкуренцията, тайните на подземния свят, приятелството и предателството ще пресекат пътищата на всички герои в сериала. Зрителите на NOVA ще видят в ролите и Деян Донков, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова, Борислав Чучков, Мария Сотирова, Стефани Ивайло, Константин Еленков, Йордан Ръсин, Ясен Атанасов.

На 30 септември (събота) от 20:00 ч. петият сезон на един от най-обичаните български сериали All Inclusive ще зареди зрителите с много смях и положително настроение. Приятелските семейства се озовават на неочаквана ваканция в село Баня – разположено между три планини: Пирин, Рила и Родопите. В синхрон с мястото, героите също се намират между своите три планини: приятелите, семейството и любовта. Почивката ги въвлича в щури приключения и ги сблъсква с изненадващи събития. Появяват и се нови персонажи – сериозни опоненти от миналото. Вече нищо не може да бъде същото, но ще издържат ли на предизвикателствата и какви важни истини ще открият за себе си?

През есента NOVA ще предложи още един амбициозен филмов проект – „Клетката“, който е и първата българска поредица, показваща действителността в затвора. От 30 септември (събота) в 21:00 ч. сюжетната линия в премиерния сериал ще проследи тежката съдба на една силна и смела жена, изправена пред тежка морална дилема, в опит да спаси детето си. Ужасяващ инцидент бележи завръзката на историята и преобръща живота на главните герои, в които ще се превъплътят Гергана Данданова, Асен Блатечки и Мартин Димитров. На фона на личната и семейна трагедия, „Клетката“ е разказ за силата на духа и втория шанс.