Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Екстремен шопинг в новия епизод на „Един за друг“

Жените ще се изправят пред изпитание за памет и концентрация

Публикувано

на

Поредната нова седмица в предаването „Един за друг“ стартира с вълнуващо предизвикателство за дамите, които ще трябва да докажат, че могат да правят повече от две неща едновременно. След като предаването напуснаха Зорница и Валентин, на първо място в генералното класиране продължават да са Тяна и Иво. Последни с най-малко средства в своята сметка засега са Тина и Станимир. В новия епизод жените ще се отправят на щур шопинг, за който ще са им нужни добра памет и концентрация.

Много забавно и атрактивно ще бъде предизвикателството за дамите утре вечер. Нежните половинки не само, че ще пазаруват, но ще го правят с автомобил, който се движи на заден ход по трасе с препятствия. Междувременно техните половинки ще им диктуват по телефона поръчките. За да се справят успешно с изпитанието, жените ще трябва да запомнят какви предмети трябва да купят, а също и да го направят за определено време.

Ще бъдат ли мъжете предпазливи в това предизвикателство или ще заложат всичко на успеха на техните половинки? Коя от дамите е най-добрият шофьор и коя има най-добра памет, не пропускайте да гледате в новия епизод на най-романтичното състезание в родния ефир.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

НАЙ-ЧЕТЕНИ