Connect with us
evro2020

НОВИНИ

Европейското първенство по футбол отпада за 2021 година

Финалите на Евро 2020 трябваше да се състоят от 12 юни до 12 юли в 12 европейски града.

Европейското първенство по футбол отпада за 2021 година

УЕФА ще премести финалите на Европейското първенство по футбол през лятото на 2021 година заради пандемията от коронавирус, която върлува в момента на Стария континент, твърди авторитетното френско издание „L’Equipe“.

Решението ще бъде обявено официално на 17 март след срещата между ръководството на Евроцентралата и представителите на 55-е национални федерации на страните от континента.

Срещата беше насрочена извънредно, като тя ще премине във формат с видеоконферентна връзка.

„L’Equipe“ също така съобщава, че елиминационната фаза на Европейските клубни турнири ще бъдат спряна до овладяването на пандемията от COVID-19 и успокояването на обстановката.

Финалите на Евро 2020 трябваше да се състоят от 12 юни до 12 юли в 12 европейски града.

От „L’Equipe“ информират, че в УЕФА вече са решили за пренасрочат финалите на Евро 2020 за следващото лято, тъй като има сериозна вероятност сезоните в националните първенства и в клубните турнири на Стария континент да не са завършили до крайната дата 31 май заради липсата на достатъчно време за изиграване на отложените мачове.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

565
Confirmed
22
Deaths
42
Recovered

София В момента

Новини от НОВИНИ