Monday, May 27, 2019
Всичко, което ти трябва!


Дъжд до събота, в неделя 30 градуса

В неделя ще се усили вятърът от юг-югозапад и ще се затопли чувствително. Ще бъде предимно слънчево с максимални температури между 28° и 33°.

By Росен Димитров , в ПОЛЕЗНО , на 16.05.2019 Етикети:,


В петък валежи ще има отново на много места в страната, в следобедните часове ще са придружени с гръмотевици. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 20° и 25°.

В събота в източните и планинските райони все още ще има превалявания и гръмотевици, но от запад ще започне бързо подобрение на времето и повишение на температурите.

В неделя ще се усили вятърът от юг-югозапад и ще се затопли чувствително. Ще бъде предимно слънчево с максимални температури между 28° и 33°.

В понеделник, в по-голямата част от страната, ще продължи да духа южен вятър, температурите ще са останат високи и ще се задържи предимно слънчево. В Западна България вятърът ще се ориентира от северозапад и там температурите слабо ще се понижат. В следобедните часове ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Възможни са градушки.

Във вторник и сряда в цялата страна вятърът ще е от северозапад и ще е предимно умерен. Въздушната маса ще е неустойчива. Ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни превалявания, гръмотевична дейност и градушки. Температурите слабо ще се понижат и преобладаващите максимални температури ще бъдат между 22° и 27°.