Дупница осъмна с некролози на Адолф Хитлер

Неизвестни засега дупничани облепиха няколко сгради в града с некролози на Адолф Хитлер. На тях те призовават хората да се съберат на един от траурните паркове в Дупница и да почетат 74 години от смъртта на Фюрера.

Не случайно инициаторите на идеята посочва датата 30 април, когато Хитлер се самоубива заедно със съпругата си Ева Браун.

След като градът осъмна с разлепени некролози на Хитлер, в които провокативно беше посочено, че ще се проведе възпоменание в негова памет на Еврейските гробища, председателят на РОЕ-„Шалом”, Леонид Хаздай, е информирал начлника на РУ на МВР Дупница, както и службите на ДАНС, в телефонен разговор.

След това по надлежен ред е изпратен сигнал и на електронната поща на ОД на МВР- Кюстендил, с копие до кмета на общината инж, Методи Чимев.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *