Connect with us
olimpiada

НОВИНИ

Доналд Тръмп предлага отлагане на олимпиадата

Японските домакини засега отхвърлят спекулациите за евентуалното отменяне или отлагане на олимпиадата.

Доналд Тръмп предлага отлагане на олимпиадата

Президентът на САЩ Доналд Тръмп предложи днес да се обсъди отлагане на летните олимпийски игри в Токио, които трябва да се състоят това лято, с една година заради пандемията от коронавируса.

Според него олимпиадата няма да бъде същата без зрители, съобщи Ройтерс.

Японските домакини засега отхвърлят спекулациите за евентуалното отменяне или отлагане на олимпиадата, отбелязва агенцията.

Тръмп каза още днес, че не е притеснен от риска да е бил изложен на контакт с коронавируса, след като миналата седмица вечеря с бразилския президент Жаир Болсонаро, чийто прессекретар по-късно даде положителна проба за вируса.

Тръмп говори по този повод след днешната си среща с гостуващия ирландски премиер Лио Варадкар и допълни, че двамата са решили да не се ръкуват от съображения за безопасност след срещата им в Белия дом.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

565
Confirmed
22
Deaths
42
Recovered

София В момента

Новини от НОВИНИ