Днес „Парка на чудесата“ отваря врати

Дойде време дългоочакваната анимация на Парамаунт Анимейшънс да завладее киносалоните и у нас. Парка на чудесата отваря врати и приветства всички ни да избягаме от еднообразието и да се изгубим в необятния свят на въображението заедно с малката креативна мечтателка Джун, нейните невероятни приятели от парка и всички останали забавни и причудливи образи във филма.

Джун и нейната майка са озвучавани от прекрасните Михаела Филева и Радина Кърджилова, а режисьор на дублажа на Парка на чудесата е Чавдар Монов.

Джун е едно щастливо и обичано дете с мечтателски дух и силно развито въображение. Един ден тя открива едно изключително необикновено място, скрито дълбоко в гората – невероятен увеселителен парк, наречен „Парка на чудесата“. Джуун с изненада разбира, че той идва не откъде да е, а от собственото й въображение и отново заради отказа й да вярва в него – той е напълно опустял и изоставен.

Приключенията започват и малката мечтателка заедно с говорещите животни, които го обитават, ще се впуснат в многобройни изпитания, за да съживят това удивително място и да го превърнат в приказния парк, който винаги е бил.

Парка на чудесата ще ни припомни колко важно е да пазим детското в себе си, да се водим от вярата в доброто и да мечтаем, защото чудесата се сбъдват.

Приключението може да започне. Парка на чудесата отвори врати в кината на 2D, 3D и 4DX.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *