Connect with us
johnnygalecki

ЛЮБОПИТНО

Джони Галеки от „Теория за големия взрив“ ще става баща

По данни на сп. „Форбс“ Джон Галеки е на второ място сред най-високоплатените телевизионни актьори за 2018 г. с приходи от 25 милиона долара.

Джони Галеки от „Теория за големия взрив“ ще става баща

Актьорът Джони Галеки обяви, че партньорката му е бременна с първото им дете. Звездата от сериала „Теория за големия взрив“ и Алейна Мейър съобщиха голямата новина с общ пост на страниците си в Инстаграм.

„Много сме развълнувани да съобщим, че скоро ще посрещнем малко същество в този луд и прекрасен свят – написа двойката. – Наистина има любов за всички“.

Двамата помолиха почитателите си да им дадат лично пространство, за да празнуват със семействата си. Джони Галеки обяви връзката си с Алейна Мейър през миналия септември.

Той е на 44 години, а тя – на 21. Преди това той беше близък с колежката си от сериала „Теория за големия взрив“ Кейли Куоко.

По данни на сп. „Форбс“ Джон Галеки е на второ място сред най-високоплатените телевизионни актьори за 2018 г. с приходи от 25 милиона долара. Сериалът „Теория за големия взрив“ приключва със сегашния 12-и сезон.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

457
Confirmed
10
Deaths
25
Recovered

София В момента

Новини от ЛЮБОПИТНО