Девет глътки топла вода гонят инфекциите

cup watter

Твърде различни са обясненията за почти чудотворното въздействие на чаша топла вода сутрин, изпита на гладно. Едно е сигурно – въведете ли правилото за 9-те глътки, ще се чувствате изпълнени с енергия, по-рядко ще се разболявате и метаболизмът ви ще се подобри в пъти.

Топлата вода на гладен стомах действа положително върху лимфната система. А това веднага води до повишаване на имунитета. Чаша топла вода веднага след събуждане помага за разреждането на киселините в стомаха, но и е еликсир за бъбреците.

Само няколко глътки подобряват метаболизма и ускоряване на обмяната на веществата. Това от своя страна е почти сигурен метод за отслабване и повлиява положително върху болните от метаболитен синдром.

Правилото за топлите глътки се препоръчва и на страдащите от диабет и високо кръвно налягане. Въведете топлата чаша сутрин преди кафето или чая, а после изчакайте поне 20 минути преди за закусите.

Ще се изненадате, ако при хрема пиете 3 пъти на ден по чаша топла вода – досадното подсмърчане ще се скъси поне с ден и половина. Същото се препоръчва и при бронхит, а дори и при менструални болки.

Пиенето на топла, почти гореща вода сутрин на гладно, е разпространен ритуал и в Япония.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *