„Голямото преследване“ започва тази вечер в 18:00 ч. по NOVA

Кои ще бъдат първите участници и срещу кого от „преследвачите“ ще се изравят?

Днес в 18:00 ч. NOVА и Ники Кънчев дават старт на уникалната игра от ново поколение „Голямото преследване“. Отбор от четирима участници, които до момента не са се виждали, ще трябва да защитят своите знания и да натрупат средства за една финална битка, в която могат да си тръгнат с натрупаното до момента или да загубят всичко само за две минути.

Участниците ще имат нелеката задача да се изправят срещу четиримата „преследвачи“ – доказани умове, които ще опитат да спрат играчите по пътя им към спечелването на паричната награда. Миглена Драганова, Мартин Иванов, Пламен Младенов и Любомир Братоев ще влязат в образите на съответно Дама Пика, Черния рицар, Професора и Мъдреца.

„Освен играчите и тяхното желание за победа и за печалба, което винаги ще присъства, този път с мен са четирима „преследвачи“. Така както в легендарните уестърни ставаме банда. Аз не съм с тях, аз съм с играчите. Сигурен съм, че когато започне предаването, ще идват участници, които ще искат да премерят сили с конкретен „преследвач“. Това е игра от ново поколение, защото при нея има надграждане. В състезанието има много нови технологии, софтуери, има динамика, има отборна игра. Нещо, което липсва при другите формати“, загатва водещият Ники Кънчев в интервюто си за Мариян Станков – Мон Дьо в „Събуди се“.

Играта ще демонстрира забележителна динамика, като в едно предаване могат да бъдат зададени над 200 въпроса от обща култура с различна сложност. Освен да тестват своите познания в различни области, зрителите ще съпреживеят и трудния път на участниците към победата.

Още тази седмица в „Голямото преследване“ предстоят обрати. В първите епизоди на предаването публиката ще видят и как един отбор със зъби и нокти стига до заветната победа, а залогът е петцифрена сума. Кой ще бъде първият „преследвач“, срещу когото ще се изправят участниците, не пропускайте да разберете днес от 18:00 ч.

Гледайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA!