Генчо елиминира Куков от “Игри на волята: България”

Илиян и Мани от Супергероите грабнаха победата в битката за спасение.

Ландшафт дизайнерът Куков напусна приключението “Игри на волята: България” след изтощителен елиминационен двубой срещу съотборника си Генчо. Двамата излязоха на Арената в директна битка помежду си, която разреши конфликта им веднъж завинаги.

“Много съм щастлив! Изобщо не съжалявам, че губя. “Игри на волята” беше моя мечта, която сбъднах!”, развълнувано сподели Куков минути след като разбра, че напуска състезанието. Той призна, че Генчо е по-добър от него и честити достойната му победа, което се превърна в развръзката на техните сложни взаимоотношения. “Бъди щастлив и върви към победа!“, бяха финалните думи на Куков към съотборника му, който ще се завърне при Непобедимите с награда от 100 златни гроша.

Предишната вечер Супергероите се събраха край огъня на племенния съвет, за да разкрият проблемите си пред водещата Ралица Паскалева. Виктория реши да се възползва от своите 100 гроша, като в замяна се сдоби с 2 допълнителни гласа. Прецизните й сметки обърнаха резултата и изпратиха Илиян и Мани на Арената, спасявайки най-близкия й човек – Цветан.

В битката за спасение балансът беше ключово умение, а участниците трябваше да бързат бавно. Илиян първи успя да вкара 10-те си топки в плиткия кош, а втора завърши Мани. Двамата се завърнаха на Дивата река, а племето на Супергероите съхрани целостта си.

Преди елиминационния дуел Елица започна да планира присъединяването на Алекса към Непобедимите. За нея загубата на един състезател се превърна в щастлива вероятност да се събере със своя любим, а за съотборниците й – в шанс да станат още по-силни.

Кое племе ще обитава Резиденцията и ще успеят ли Супергероите да се измъкнат от Дивата река? Ще се осъществят ли плановете на Елица да се събере с Алекса? Каква игра очаква племената на Арената и пред какви непредвидени трудности ще се изправят? Как ще се справят Непобедимите, Безстрашните и Супергероите в тежката териториална битка – разберете в понеделник в 20:00 ч. само по NOVA.