В Турция чакат близо година собственик на 12 милиона долара

jackpod

Победителят в джакпота от 70 милиона лири (12 милиона долара) в специалната лотария за Нова година е на път да загуби печалбата си, ако не поиска парите в рамките на следващите 70 дни, заявиха турските власти.

Късметлията предизвика учудване в Турция и многократно влезе в новинарските заглавия, тъй като не изяви претенциите си за голямата награда в специалната лотария за Нова година, проведена на 31 декември 2018 г.

Оттогава са изминали вече 295 дни и победителят е изправен пред риска да загуби наградата, тъй като правото да поиска това ще изтече на 31 декември, след което парите ще бъдат преведени в турската хазна.

Длъжностните лица заявиха, че това ще е първият път, в който лотариен джакпот няма да е заявен, ако изтече крайният срок.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *