В Англия продават най-известната къща с духове

Във Великобритания е обявена за продан една от най-известните с паранормални явления къщи.

Имотът в графство Есекс в миналото е бил затвор за обвинени във вещерство. Малката къща е известна като „Клетката“ и собственичката й твърди, че в нея редовно се наблюдават паранормални явления.

По стълбищата се появявали кървави пръски, вратите се отваряли сами, от крановете на чешмите потичала вода, без да има хора в стаята. Ванеса Мичел купила къщата през 2004 г. и казва, че е виждала зловещ призрак с вид на „дяволски козел“, усещала и подръпвания на косата.

Агенцията за недвижими имоти рекламира къщата като „възможност за бизнес начинание за даване под наем на специален, паранормален имот“.

Смята се, че в миналото поне 19 жени, обвинени във вещерство, са били затворени в там. Две от тях били екзекутирани през 1582 г.

Вероятно точно техните духове не могат да намерят покой.

Цената на страховитата малка къщичка обаче не е никак малка. Който иска да я има, ще трябва да извади четвърт милион британски паунда.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *