Connect with us

ТЕЛЕВИЗИЯ

Вълнуващи коледни изненади в “All Inclusive”

Не пропускайте комедийния сериал този петък, от 21:00 ч., по NOVA

Публикувано

на

Снимка: NOVA

Щури коледни изненади и много емоционални моменти очакват Чобанови и Сиромашки в новия епизод на комедийния сериал “All Inclusive“.

След като приятелските семейства най-накрая разкриха причината за своя конфликт, те успяха да превъзмогнат голямото недоразумение, което толкова дълго време ги разделяше.

Но преди да се насладят на най-светлите празници заедно, ги връхлитат нови приключения в Банско. Каква е причината за коледната бъркотия, ще стане ясно в петък, от 21:00 ч. по NOVA.

Неочакваната новина, че Евдокия (Нели Монеджикова) и Чефо (Любомир Бъчваров) ще се женят, изуми всички, но конкретните планове за предстоящата сватба вече оставят семействата съвсем без думи.

Пламен (Любен Кънев) е в пълен шок, когато разбира как ще се отрази новата ситуация в дома му, а изненадата за Чефо е не по-малка. Какво точно е решението на Евдокия, което е напълно неприемливо за семейството й, как ще промени то живота на нейните близки и до къде ще стигне бъдещата булка в екстравагантните си идеи?

Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев) вече признаха един пред друг симпатиите си към Калина (Рада Кайрякова), но продължават да се дебнат по най-комичния начин.

Двамата ергени уж искат да спрат с конкуренцията помежду си, но сякаш не намират начин да я прекратят истински. Дали разумът все пак ще надделее у един от тях или ще продължат да се борят едновременно за сърцето на чаровната певица?

Точно навръх Коледа, Христо (Ненчо Балабанов) има още два радостни повода за празнуване – рожден и имен ден. По всичко личи обаче, че никой от приятелите му не си спомня за неговите важни дати – той е тъжен и разочарован.

И точно, когато е почти убеден, че това е най-мрачният му ден, го връхлита най-голямата изненада. Каква е тя и как ще преобърне празниците на семействата, предстои да разберем в коледния епизод на “All Inclusive” този петък.

Гледайте третия сезон на веселото семейно приключение „All Inclusive“ всеки петък, от 21:00 ч., по NOVA.

НАЙ-ЧЕТЕНИ