Sunday, May 26, 2019
Всичко, което ти трябва!


Времето до 25 април

На места ще има превалявания, но предимно слаби.

By Росен Димитров , в ПОЛЕЗНО , на 19.04.2019 Етикети:,


В събота ще се задържи сравнително хладно и над по-голямата част от страната облачността ще е значителна. На места ще има превалявания, но предимно слаби. Ще духа до умерен, в източните райони и временно силен североизточен вятър и температурите ще се понижат. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 2° и 7°, максималните – между 10° и 15°.

През нощта срещу неделя в западната половина от страната вятърът ще отслабне, на места и ще стихне; има повишена вероятност за слани. В неделя ще е почти без валежи, ще има и временни разкъсвания и намаления на облачността.

В началото на следващата седмица отново ще преобладава облачно време, главно в Западна България ще има и превалявания. Вятърът ще се ориентира от югоизток и температурите ще се повишат.

В сряда се очаква временно спиране на валежите, а на места и разкъсване на облачността. В четвъртък облачността ще е отново значителна и на места от север на юг ще превали дъжд. Вятърът ще се ориентира от североизток, ще се усили и температурите слабо ще се понижат.