Connect with us
Victoria_Eurovision_2020_Lora_Musheva_3

МУЗИКА

Виктория ще ни представя и на „Евровизия“ 2021

На 28 март, в 20 ч, на сайта на „Евровизия“ ще се излъчи онлайн концерт на Виктория, който всички зрители могат да гледат от вкъщи.

Виктория ще ни представя и на „Евровизия“ 2021

Виктория ще бъде нашият представител на „Евровизия“ догодина и сме много щастливи да обявим тази новина днес. Това съобщи в „Денят започва“ с Георги Любенов Геновева Христова, изпълнителен продуцент на българското участие в „Евровизия“ от страна на Ligna Group.

Очаква се да обявят точните дати и месец за провеждането на конкуса догодина, след като провеждането на „Евровизия“ 2020 беше отменено заради пандемоята с коронавируса по цял свят.

Песента има над 2 млн. гледания в Youtube, гледа се в много стрийминг платформи, заяви още Геновева Христова.

Изключително трудно е било решението за отмяна на конкурса в Европейския съвет по радио и телевизия, коментира и продуцентът от страна на БНТ Йоана Левиева.

На 28 март, в 20 ч, на сайта на „Евровизия“ ще се излъчи онлайн концерт на Виктория, който всички зрители могат да гледат от вкъщи.

Младата изпълнителка отправи призив за спазване на мерките срещу разпространението на коронавирус, като заяви, че е важно в този момент да си останем вкъщи, докато отмине опасността, за да може после отново да се върнем към обичайния си живот.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

359
Confirmed
8
Deaths
17
Recovered

София В момента

Новини от МУЗИКА