Connect with us

„Венецианският търговец“ – тази сряда по FilmBox Basic

ТЕЛЕВИЗИЯ

„Венецианският търговец“ – тази сряда по FilmBox Basic

„Венецианският търговец“ – тази сряда по FilmBox Basic

Не пропускайте невероятните превъплъщения на Ал Пачино и Лин Колинс в екранизираната пиеса на Уилям Шекспир.

Каналите на FilmBox посрещат пролетта с вълнуващи заглавия, сред които неповторимите романтични драма продукции „Венецианският търговец“ и „На границата на смъртта“.

Тази сряда FilmBox Basic ще излъчи екранизацията на една от най-известните пиеси на Уилям Шекспир „Венецианският търговец“ с участието на Ал Пачино, Джеръми Айрънс и Лин Колинс от 22:00 ч. Почитателите на магията могат да се докоснат до мистериозния образ на илюзиониста Хари Худини с романтичната драма „На границата на смъртта“ с Катрин Зита-Джоунс и Гай Пиърс отново в сряда, но от 17:15 ч. по FilmBox Stars.

Драмата „Венецианският търговец“ е екранизирана по пиеса на Уилям Шекспир и е първият пълнометражен и озвучен по нея филм. Сюжетът се развива през далечната 1596 година в красивата Венеция. Антонио (Джеръми Айрънс) е търговец и му се налага да вземе пари назаем от евреина-лихвар Шайлок (Ал Пачино), които после да даде на своя приятел Басанио. Непосилната за Басанио сума му е крайно необходима, за да поиска ръката на своята любима Порция (Лин Колинс). Когато обаче Антонио не успява да събере дължимото, Шайлок държи да получи обещаното – истинско парче от плътта на търговеца. Свикан е съдебен съвет, в който Антонио да понесе последствията от неизпълнената уговорка. Порция решава да вземе нещата в свои ръце и се дегизира и представя за адвокат на Антонио, за да го спаси от несправедливостта. Зрителите могат да проследят развоя на събитията тази сряда от 22:00 ч. по FilmBox Basic.

Програмата на FilmBox Stars също ще пренесе зрителите в миналото, но този път в не толкова далечната 1926 година с драма продукцията „На границата на смъртта“.

Хари Худини (Гай Пиърс) е прочут илюзионист, чиято основна цел е да докаже кои хора са измамници и кои имат реални свръхестествени способности. За тази цел решава да обяви конкурс с награда от 10,000 долара за този, който може да цитира точните думи на майка му преди нейната кончина.

Медиумът Мери Макгарви (Катрин Зита-Джоунс) и дъщеря ѝ решават да се възползват от възможността за печалба като надхитрят Худини, който вече е влюбен в нея. Зрителите могат да станат част от история, пълна с мистерии и обрати тази сряда от 17:15 ч. по FilmBox Stars.

Continue Reading
Подобни новини...
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Още от ТЕЛЕВИЗИЯ

BeFunky-Design
To Top