Велислава се сбогува с “Игри на волята: България”

Георги се завърна при Непобедимите с награда от 100 златни гроша.

Домакинята Велислава каза “сбогом” на приключението “Игри на волята: България”. В многокомпонентна битка на Арената тя се изправи срещу един от най-силните играчи от племето на Непобедимите – Георги. Той успя да я отстрани от състезанието с голяма преднина, което му спечели още 100 златни гроша.

“Напускам “Игри на волята” като горда жена и майка. Носех послание, че една майка и домакиня не е просто това, а е един силен и борбен човек, който всеки ден се бори с трудности”, сподели тя след своята загуба. Велислава предаде ценно послание на Георги от съотборничката си Фейгин, между които прехвърчат искри на Арената. Тя прие това като свое последно призвание, преди да напусне състезанието завинаги.

Предишната вечер на племенния съвет Супергеорите номинираха Велислава, защото я смятат за играч, който лесно могат да заменят. Пред водещата Ралица като причина те откроиха още, че не е показала достатъчно качества в общите битки, в които често избягва отговорност. Вторият номиниран с цели 5 гласа беше Касим, когото отличиха като най-слабо звено, което тегли племето назад.

Битката за спасение тества издръжливостта и волята на Велислава, Касим, Георги и Елица, които трябваше стоически да издържат в неудобна позиция. Велислава се изпусна първа, последвана от Георги, а голямата изненада на играта беше Касим, който успя да се спаси от битката за елиминация. Най-дълго удържа Елица, която освен спасение, извоюва и допълнителна награда – четка и паста за зъби, които може да използва на всяка една територия.

В две от племената темата за предателството се оказа на дневен ред. При Супергероите Касим прекрати приятелство с най-близкия си човек Цветан заради номинацията му. В Резиденцията пък Мирослава призна пред своите съотборници, че е саботирала племето, защото е искала Алекса да се присъедини към Непобедимите.

Ще изгладят ли участниците неразбирателствата помежду си? Как ще се справят трите племена на Арената и то със затворени очи? Дали Супергероите ще останат за трета поредна седмица на Дивата река, или ще успеят да се измъкнат? Кое племе ще живее охолно в Резиденцията и кое ще работи на Стопанството? Териториална битка – понеделник в 20:00 ч. само по NOVA.