„Великият понеделник“ завършва с високо напрежение и адреналин

Зрителите могат да изберат кой филм да гледат по KINO NOVA на сайта https://greatmonday.bg

Борба за справедливости смъртоносни опасности ще предложи последната седмица на единадесетото издание на кампанията „Великият понеделник“. Лентите „Код: Ангелът“ и „Закрилникът 2“влизат в надпреварата за симпатиите на киноманите.

Всички желаещи могат да гласуват кой от двата филма предпочитат да гледат на уебсайта https://greatmonday.bg. Заглавието, събрало повече зрителски гласове, ще бъде излъчено на 28 август от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първото предложение, което влиза в оспорваното съревнование, е „Закрилникът 2“. Мистериозният и неуловим Робърт Маккол (Дензъл Уошингтън) е човекът, който може да решава проблеми и да раздаде справедливост. Този път обаче миналото на Маккол е особено близко до дома, когато главорези убиват Сюзън Плъмър (Мелиса Лео) – най-добрата му приятелка и бивша колежка. Сега, търсещ отмъщение, Маккол трябва да се изправи срещу екип от добре обучени убийци, които няма да се спрат пред нищо, за да го унищожат.

Снимка: KINO NOVA

Второто заглавие в последната седмица на „Великият понеделник“ е „Код: Ангелът“.След неуспешен опит за убийство на президента на САЩ, властите арестуват агент Майк Банинг (Джерард Бътлър), който само час по-рано е избран за директор на тайните служби. По време на конвоирането му той е похитен, но след като успява да избяга, Банинг трябва да избегне ФБР и собствената си агенция, за да открие истинската заплаха за държавния глава. Разкривайки постепенно истината, Майк се обръща към неочаквани съюзници, които да му помогнат да изчисти името си и да спаси страната от надвисналата опасност.

Снимка: KINO NOVA

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ –https://greatmonday.bg/.

На 28 август, точно в 21:00 ч., ще стане ясно кой от двата филма е събрал повече гласове. По традиция зрителите, които участват в гласуването в единадесетото издание на „Великият понеделник“, могат да спечелят по два атрактивни подаръка.

В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – смарт часовник.