Б.Т.Р. представят своята „БГ Версия“

btr

Б.Т.Р. са една от най- успешните български групи и вече 30 години радват феновете си с качествена авторска музика. Зад гърба си имат десетки хитове, стотици международни участия и хиляди фенове.

Тази неделя на сцената на „БГ Версия“ ще видим Б.Т.Р. в състав Атанас Пенев (вокал), Славчо Николов (китара, вокал), Иван Калфов (бас, вокал), Илиян Диков (барабани), Добромир Поликов (китара). Сред песните, които те ще изпълнят са „Моята сила“, „Пъзел“, „Без сълзи“ и „Ела“. Ще чуем и по малко от историята на всяка една от тях.

Младите таланти, които Б.Т.Р. ще представят тази седмица в „БГ Версия“ са момичетата от трио „VIVA“. Те ще изпълнят дебютната си песен „Птица в клетка“ по музика на Славчо Николов, както и акапелно добре познатата и любима на много българи „Лудо младо“ . На сцената до момичетата ще застанат музикантите на Б.Т.Р.


В епизода ще видим и класацията „Нашите 10“. Седмичната класация представя 10-те най-излъчвани песни в ефира на радиостанцията, а сега в рамките на „БГ Версия“ зрителите ще имат възможността да видят и видеоклиповете към тях.


Гледайте „БГ Версия“ всяка неделя от 23:00ч. по БНТ 1. 

Почитателите на качествената българска музика ще могат да следят предаването и във Facebook и YouTube канала му, както и да чуят новите версии на любимите си песни в ефира на „БГ Радио“.

„БГ Версия“ – различната версия на българската музика.

Вижте още новини

Автор: Росен Димитров

tvoetoinfo@gmail.com; +359896020004