Connect with us
burgas

ПОЛЕЗНО

Бургас затваря всички училища до второ нареждане

От днес всички бургаски училища ще бъдат затворени до второ нареждане. Това написа във Фейсбук профила си кметът Димитър Николов.

Бургас затваря всички училища до второ нареждане

От днес всички бургаски училища ще бъдат затворени до второ нареждане. Това написа във Фейсбук профила си кметът Димитър Николов.

„Държавата е изправена пред извънредно положение. Сега най-важното е да запазим спокойствие, да бъдем отговорни, разумни и дисциплинирани. Паниката е най-лошият съветник! Трябва да сме мобилизирани и всеки от нас да спазва правилата! За да не вреди не само на себе си, но и на околните. Призовавам за солидарност, загриженост и отговорност! Вярвам, че Бургас може да се обедини и мобилизира отговорно и със загриженост пред това предизвикателство, и че всеки от нас ще спази стриктно мерките, обявени от националния щаб и правителството“, отбеляза Димитър Николов. Той добави, че се очаква решението на парламента днес и предстои да бъдат обявени следващите мерки, които да бъдат въведени.

„Ще направя всичко по силите си, за да ограничим бъдещи негативни последствия за Бургас и България. Моля ви, ограничете контактите, спазвайте максимална лична дисциплина и хигиена и знайте, че го правите за себе си и близките си! Ще се справим!“, се посочва още в съобщението.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

565
Confirmed
22
Deaths
42
Recovered

София В момента

Новини от ПОЛЕЗНО