Брадата за мъжете е по-важна от секса

bradata-za-majete-e-po-vajna-ot-seksa

Много мъже толкова много искат да имат идеална брада, че биха се отказали от секс за една година, ако това би им помогнало.

Анкета на сайта „OnePoll“ се опита да установи мнението на 2000 участници за брадите и какво биха направили, за да се сдобият с достоен за хвалба модел.

Резултатите разкриха, че 40 процента от мъжете биха прекарали една нощ в затвор. Същият процент биха отказали и кафето за година. 18 процента биха обръснали брадата си, ако това я направи идеална.

Мъжете са по-загрижени за окосмяването си по лицето от жените, разкри анкетата. 73 процента от мъжете мислят, че то ги прави по-привлекателни, докато за 63 процента от дамите то няма никакво значение. Що се отнася до стила, на първо място е късата брада, следвана от едва наболата.

Изследване на шотландската клиника Хирсландед от миналата година разкри, че мъжките бради имат повече бактерии от козината на кучетата, като почти половината от тях са опасни за здравето. Анкетата е направена по поръчка на производители на масло за брада.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *