Без вода в София на 22 април (понеделник)

water-6

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 22 април (понеделник), съобщават от пресцентъра на дрдужеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на улица „Яков Крайков“ в квартал „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по улица „Яков Крайков“ от улица „Св. Георги Софийски“ до улица „Виктор Григорович“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: улица „Яков Трайков“ ъгъла с улица „Даскал Манол“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на улица „Професорска“ в село Кътина , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

улица „Сливница“ (четни номера), улица „Младежка“, улица „Летец“, улица „Професорска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: улица „Сливница“ на ъгъла с улица „Младежка“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на улица „Свети Спас“ в село Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

улица „Свети Спас“, по улица „Рудината“ от улица „Сергин Сердарски“ до улица „Георги Бенковски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: улица „Рашовец“ ъгъла с улица „Свети Спас“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на улица „Богданци“ жк. „Гевгелийски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по улица „Богданци“ от улица „Мировци“ до улица „Гевгели“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: улица „Богданци“ ъгъла с улица „Мировци“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *