Без вода в София на 19 април (петък)

На 19 април 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „5-ти ноември“ кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „12-ти април“ от ул. „Урвишка крепост“ до ул. „5-ти ноември“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „5-ти ноември“ ъгъла с ул. „12-ти април“.

На 19 април 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Константин Фотинов“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Константин Фотинов“ от ул. „Баба Тонка“ до ул. „Станислав Доспевски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Константин Фотинов“ №157.

На 19 април 2019 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Яворов“ с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Риляник“, ул. „Яворов“, ул. „Ловджийска чешма“, ул. „Самоковско шосе“ от ул. „Риляник“ до баня „Панчарево“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Риляник“ ъгъла с ул. „Ловджийска чешма“.

На 19 април 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Гурко“ с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Ген. Гурко“ №2, №4, №6, №8, №10, №12, №14.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Генерал Гурко“ №5.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *