Без вода в София на 18 април

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Камчия“ жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Мъдрен“ от ул. „Ген. Георги Тановски“ до ул. „Александър Момчев“ ул. „Камчия“ от ул. “ Слатинска“ до ул. „Ген. Георги Тановски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Камчия“ ъгъла с ул. „Мъдрен“.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Вечерница“ кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Вечерница“, ул. „Искърско дефиле“, ул. „Чавдар войвода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:на площада на ул. „Вечерница“ ъгъла с ул. „Търговска“.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кочо Честименски“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в бл. 113.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на бл. 113.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Труд“ кв. „Суходол“, се налага спиране на водоподаването от09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Труд“, ул. „Люлинска“ от № 10 до ул. „Стоичко Станиславов“, ул. „Перла“ от ул. „Люлинска“ до ул. „Воденицата“ и ул. „Воденицата“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люлинска“ ъгъла с ул. „Перла“.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Альовица“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Борова гора“, ул. „Васил Левски“, ул. „Половраг“, ул. „Караджин“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Караджин“ ъгъла с ул. „Иван Пешев“.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искър“ с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на ул. „Балабана“, ул. „Римска ракла“, ул. „Тодор Радунчев“, ул. „Стара река“, ул. „Розова градина“, ул. „Искър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър“ ъгъла с ул. „Минзухар“.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *