Алек Алексиев и Снежана Макавеева влизат в „Мен не ме мислете“

Миналото, с което Яна Маркова (Весела Бабинова) смята, че отдавна се е разделила, се завръща, за да й създаде още неприятности в новите епизоди на „Мен не ме мислете“. Бившият й мъж и баща на голямата й дъщеря Елена (Димана Хаджитодорова), Джон (Алек Алексиев), се появява в живота им след 7 години отсъствие, при това със заявката, че оттук нататък иска да се грижи за момиченцето си и да й осигури по-добър живот в чужбина. Това хвърля в ужас чистачката от кантора „Захариев и Захариев“, която е готова на всичко, за да не загуби дъщеря си. Яна и Джон ще стигнат до грандиозен скандал и тежки закани за съдебна битка.

Джон обаче влиза подготвен в предстоящата война с бившата си жена, тъй като за свой защитник е избрал отраканата адвокатка Маги Габровска (Снежана Макавеева). Блондинката е бивша състудентка на Мартин Касимов (Рушен Видинлиев) и не крие, че той я впечатлява не само като юрист, но и като мъж. След като разбира, че той наскоро се е разделил с годеницата си Ася (Дария Симеонова), Маги се хваща на бас с Лора Цонева (Ирина Матева), че до месец Г-н Ефективен сериозно ще е хлътнал по нея. Ще се впусне ли Мартин в нова любовна авантюра след поредната си целувка с Яна, зрителите ще научат от новите епизоди на „Мен не ме мислете“, четвъртък и петък, от 20:00 часа, по bTV.

На Касимов също ще му се наложи да се изправи пред миналото си, след като поредното скандално фалшиво видео с негово участие заплашва да се появи на бял свят и да срине още повече реномето му. Връщайки се назад, спомените го отвеждат към едно от първите му публични дела – срещу хирурга Андрей Шомов (Стефан Къшев), който прекарва 5 години в затвора, а присъдата срива целия му живот. Той ли е човекът, който стои зад фалшивите видеа?

Тома (Деян Ангелов) пък се оказва жертва на гнева на колежката си Лора Цонева. Въпреки упоритото му старание да я отбягва, двамата се изправят очи в очи. Емоционалната им среща се отразява зле на младия адвокат и той получава паник атака.

С епизодична роля в „Мен не ме мислете“ се появява и актьорът и дублажист Момчил Степанов. Той е в образа на Боби – колега на Яна Маркова от курса по публична администрация. През 2018 г. Момчил се появи и на сцената на „Гласът на България“, където впечатли журито с парчето „Happy“.