Connect with us
BrainGames (1) ©National Geographic

ТЕЛЕВИЗИЯ

Акцентите по National Geographic през февруари

Премиерите през февруари 2020 по National Geographic.

Акцентите по National Geographic през февруари

Премиерите през февруари National Geographic 

Brain Games 6 (8 еп. x 60 мин.)

Сряда, 5 февруари 2020 г. @ 22:00 ч.

Премиера през февруари 

BrainGames (1) ©National Geographic

Снимка: ©National Geographic

“Brain Games” се завръща за шести сезон с нови напрегнати каскади, известни участници и импровизирани игри. Епизодите включват богато разнообразие от теми, сред които са битка на половете, музика, оптични илюзии, умът над материята, закони на привличането, филмова магия и деца срещу възрастни. 

Апокалипсис: Война на световете (6 еп. x 60 мин.)

Вторник, 25 февруари 2020 г. @ 23:00 ч.

Премиера през февруари

ApocalyoseWarOfTheWorld (1) ©ATOM CENTRAL

Снимка: ©ATOM CENTRAL

Разказът за този невероятен за историята период между 1945 и 1991 г. беше определен като конфронтация между два свята и две системи. Капиталистическият Запад, доминиран от силните Съединени щати, изправен срещу комунистическия Изток в лицето на Съветския съюз. И двете страни притежават най-могъщото оръжие на света – атомната бомба – която не могат да използват поради страх от унищожение.

Този ужасяващ баланс на страха парадоксално довежда до половин век на мир и просперитет на Запада. По време на Студената война Азия се превръща в място, където се „локализират” редица малки войни между двете суперсили. Всичко това става вдъхновение за създаването на поредицата, която е колкото живописна, толкова и агресивна. Предаването разкрива ключовите взаимодействия между мира и прогреса.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

422
Confirmed
10
Deaths
20
Recovered

София В момента

Новини от ТЕЛЕВИЗИЯ