“Аз, репортерът” на bTV Новините с нова апликация

bTV Новините предоставят още една възможност на зрителите да бъдат активни участници в информационния поток. Добре познатата платформа за зрителски сигнали „Аз, репортерът“ вече е под формата на отделна апликация, където потребителите могат да изпращат своите сигнали.

„Аз, репортерът“ е първата в България телевизионна и онлайн рубрика за зрителски сигнали и материали, които да бъдат включени в новинарските емисии, предавания и дигитални проекти. Само с няколко бързи стъпки потребителите могат да се регистрират в приложението и да изпратят записано предварително видео или директно на живо да направят и изпратят видеозапис от мястото на събитието.

„Аз, репортерът“ е платформа, където най-важната гледна точка е тази на зрителите и интернет потребителите – там те могат да показват актуални събития, които ги провокират или вдъхновяват. Най-интересните материали ще намират място в телевизионния ефир и дигиталните проекти на bTV и така всеки може още по-ефективно да участва, да изпраща зрителски сигнали и да заявява гражданска позиция.

Новата апликация „Аз, репортерът“ отразява темите и проблемите на потребителите, свързани с актуалните и горещи теми на деня. Всички, които разполагат с приложението ще могат да получават нотификации, директно от дежурните редактори в нюзрума и ако в близост до тяхната локация има събитие, могат да станат част от репортерския екип на медията като изпратят видео материал чрез функцията за запис в реално време.

Любителите на пътешествия, природни забележителности, любопитни явления и обекти също могат да се включват активно в платформата. Чрез апликацията „Аз, репортерът“  споделянето на видео съдържание е по-лесно и бързо от всякога.