Connect with us
аерофлот

ПОЛЕЗНО

„Аерофлот“ спира полетите до България и още шест страни

„Аерофлот“ спира полетите до България и още шест страни заради коронавируса.

„Аерофлот“ спира полетите до България и още шест страни

„Аерофлот“, на фона на пандемията на коронавирус, преустановява редовни полети от края на март до България, Индия, Финландия, Швеция, Азербайджан, Хърватия и Гърция.

Полетите до Делхи ще бъдат спрени от 22 до 28 март, до Хелзинки – от 23 до 2 април, Стокхолм – от 23 до 17 април, Баку – от 29 до 30 април, Загреб – от 24 до 19 април, София – от 27 март до 17 април, Атина – от 24 до 18 април.

Компанията заяви, че полетите до Дубай ще продължат. По-рано премиерът Михаил Мишустин направи промяна в заповедта си: първоначално беше планирано да се ограничат полетите между Москва и Абу Даби, по-късно пункта в ОАЕ беше променен на Дубай.

В момента полетите до столиците на страните от ЕС могат да се извършват само от авиокомпании от терминал F на летище Шереметиево. Така полетите от Руската федерация до Финландия, Швеция, Хърватия, България, Гърция, както и до Лисабон, Будапеща, Виена, Талин, Варшава, Прага, полетите, до които авиокомпанията временно спря по-рано, ще бъдат напълно преустановени.

През последния месец и половина, на фона на разпространението на коронавирус, полетите до страните от Европейския съюз, Великобритания, Китай, Южна Корея, Иран, Узбекистан, САЩ и други бяха ограничени от „Аерофлот“.

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Натисни за коментар

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

LISTEN LIVE!

sweet-300

България - COVID19

359
Confirmed
8
Deaths
17
Recovered

София В момента

Новини от ПОЛЕЗНО