Адел се завръща с нова музика и визия

adele

Една от най-успешните изпълнителки на съвременната музикална сцена, Adele, отново влиза в играта. Световната #1 изпълнителка е променена до неузнаваемост и подготвя нова музика, с която ще зарадва феновете си през 2020 г.

Информацията е потвърдена от мениджъра на Adele – Jonathan Dickins. Той заяви пред Music Week, че певицата подготвя нов албум след последния си супер успешен проект от 2015 г. – “25” и добавя, че “колкото по-бързо излезе албумът, толкова по-добре.”

Последният път, когато самата Adele намекна, че работи върху нова музика, беше на 31-вия й рожден ден през изминалия май. Тогава тя сподели: “31 години… благодарна съм. Последните 30 не бяха леки, но минах успешно през тях и продължавам.” “За първи път от 10 години съм готова да усетя света около мен и да се огледам за пореден път.” “30 ще бъде дръм енд бейс запис, който ще ви отвее. Брадички горе!”

Миналата година Adele обяви също, че официално се разделя със съпруга си Simon Konecki. Двамата бяха заедно 7 години и сключиха брак през 2017 г. Adele, която е известна с това, че брани личния си живот от публичност, си призна, че със Simon са се оженили по време на церемонията ГРАМИ 2017. След раздялата им, а и вероятно мотивирана да започне новите 30 с ново начало, изпълнителката се промени до неузнаваемост и ослабна с близо 20 килограма.

Подобни новини

Автор: Росен Димитров

Бъди фоторепортер. Изпрати ни снимка на това което те е впечатлило, ядосало или харесало. Не забравяй да ни напишеш място, твоето име и кратко описание. Сподели с приятели за премиера на филм, постановка, фестивал, представление, премиера или организирана от Вас изложба! Телефон за контакти: 0896/020004. Изпратете инфо на e-mail: tvoetoinfo@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *